Om mig | Caroline Bjørn
KÆMPE UDSALG OP TIL 80%
×

Webshop UDSALG Om mig Find mig Galleri Instagram

Hej, mit navn er Caroline

Jeg er 28 år og bor til dagligt i Frederikssund med min kæreste og datter. Jeg er uddannet, som Industriel designer, fra Kolding Designskole.

Jeg har siden jeg var helt lille lavet mine egne ting I hænderne. Jeg er vokset op med en mor, som aldrig har været bange for at inkludere mig og min søster i hendes projekter. Derfor har kreativiteten været en del af min identitet hele mit liv og er også grunden til at jeg har valgt at læse til designer.

Min søster er også iværksætter og har smykke siden Smykish. Hun laver mega smukke enkle smykke designs, som alle kan være med på!

Min proces

Min drøm er en dag at få mig eget værksted og show room til alle mine lamper. Men som det er lige nu så sidder jeg herhjemme i Frederikssund og håndfolder alle mine lamper ved mit eget lille skrivebord

Alle mine lampe mønstre ern ogle som jeg selv har udviklet og designet. Hver enkelt lampe har gennemgået sin egen designproces og er blevet designet til lige præcis det mønster og form som den nu har. Det er en lang proces og noget som gøre at mine lamper er noget helt særligt

Jeg har altid følt at bæredygtighed og gennemsigtighed er vigtig for de ting jeg laver. Derfor forsøger jeg altid at bruge alt mit materiale og genbruge de rester det nu skulle komme. Det gør jeg bl.a. ved at samle mine rester sammen og genbruge papiret til at lave mit eget papir. Derudover er MIX COLORS lampen udviklet med det ved at bruge rester fra de andre lamper.