Om mig | Caroline Bjørn
Dansk design og kunsthåndværk
×

Webshop Om mig Find mig Instagram Facebook

Hej, mit navn er Caroline

Jeg er 25 år og bor til dagligt i Frederikssund i et 60’er hjem med min kæreste. Til sommer bliver jeg færdig som Industriel designer, uddannet fra Kolding Designskole.

Jeg har siden jeg var helt lille lavet mine egne ting I hænderne. Jeg er vokset op med en mor, som aldrig har været bange for at inkludere mig og min søster i hendes projekter. Derfor har kreativiteten været en del af min identitet hele mit liv og er også grunden til at jeg har valgt at læse til designer.

I 2020 tog jeg skridtet som selvstændig og åbnede min virksomhed Caroline Bjørn og det blev startskudet til et helt nyt kapitel. Siden har jeg håndfoldet og designet lampeskærme i lange banner. Der er altid nye udfordringer at tage hånd om, og jeg elsker det!

For nyligt besluttede jeg mig for at udvide min shop, med en række grafiske illustrationer, som jeg håber I vil tage godt i mod! Derudover købte jeg i november 2020, en lasercutter, som jeg bruger til at skabe min lampestativer og til at lave personlige og smukke ting til alle række anledninger. Derudover har jeg også tilføjet den nye Pop-up shop her vil du kunne finde ekslusive projekter og lampefødder til mine lampeskærme.

Min søster er også iværksætter og har smykke siden Smykish. Hun laver mega smukke enkle smykke designs, som alle kan være med på!