Om mig | Caroline Bjørn
50% på alle illustrationer
×

Webshop Om mig Find mig Galleri Instagram Facebook

Hej, mit navn er Caroline

Jeg er 26 år og bor til dagligt i Frederikssund med min kæreste. Jeg er uddannet, som Industriel designer, fra Kolding Designskole.

Jeg har siden jeg var helt lille lavet mine egne ting I hænderne. Jeg er vokset op med en mor, som aldrig har været bange for at inkludere mig og min søster i hendes projekter. Derfor har kreativiteten været en del af min identitet hele mit liv og er også grunden til at jeg har valgt at læse til designer.

I 2020 tog jeg skridtet som selvstændig og åbnede min virksomhed Caroline Bjørn og det blev startskudet til et helt nyt kapitel. Siden har jeg håndfoldet og designet lampeskærme i lange banner. Der er altid nye udfordringer at tage hånd om, og jeg elsker det!

For nyligt besluttede jeg mig for at udvide min shop, med en række grafiske illustrationer, som jeg håber I vil tage godt i mod! Derudover købte jeg i november 2020, en lasercutter, som jeg bruger til at skabe min lampestativer og til at lave personlige og smukke ting til alle række anledninger. Derudover har jeg også tilføjet den nye Pop-up shop her vil du kunne finde ekslusive projekter og lampefødder til mine lampeskærme.

Min søster er også iværksætter og har smykke siden Smykish. Hun laver mega smukke enkle smykke designs, som alle kan være med på!

Min proces

Min drøm ere n dag at få mig eget værksted og show room til alle mine lamper. Men som det er lige nu så sidder jeg herhjemme i Frederikssund og håndfolder alle mine lamper ved mit eget lille skrivebord

Alle mine lampe mønstre ern ogle som jeg selv har udviklet og designet. Hver enkelt lampe har gennemgået sin egen designproces og er blevet designet til lige præcis det mønster og form som den nu har. Det er en lang proces og noget som gøre at mine lamper er noget helt særligt

Jeg har altid følt at bæredygtighed og gennemsigtighed er vigtig for de ting jeg laver. Derfor forsøger jeg altid at bruge alt mit materiale og genbruge de rester det nu skulle komme. Det gør jeg bl.a. ved at samle mine rester sammen og genbruge papiret til at lave mit eget papir. Derudover er MIX COLORS lampen udviklet med det ved at bruge rester fra de andre lamper.