Leveringsbetingelser | Caroline Bjørn
KÆMPE UDSALG OP TIL 80%
×

Webshop UDSALG Om mig Find mig Galleri Instagram

LEVERING

Leveringstid er gældende for efter pakkens afsendelse. Du skal forvente 3-5 dage fra ordren afgives til orden afsendes ved lamper og specialbestillinger.


PostNord B-brev - 4-8 hverdage efter afsendelse // Ikke sporbar eller forsikret brev

Quickpost  - 2-3 hverdage efter afsendelse // Ikke sporbar eller forsikret brev

DAO Nærmeste pakkeshop - 1-4 dage efter afsendelse // Sporbar pakke & Forsikret (Anbefales)

PostNord Collect - 2-3 dages efter afsendelse (Levering mandag-Lørdag // Sporbar & forsikret (Anbefales)


Med den billigeste levering fra PostNord til 19 kr, bliver ordren leveret indenfor 4-8 hverdage efter pakkens afsendelse. Du modtager en mail når din bestilling sendt afsted og er på vej mod dig.

Hvis PostNord Quickpost er valgt, vil pakken typisk blive leveret 1-2 dage efter pakkens afsendelse. Denne type levering er ikke mulig ved køb af lamper!


OBS! Vær opmærksom på at Postnord brev og Quickpost ikke leveres i weekender eller på helligdage, hvorved at længere leveringstid kan forekomme. Idet at der ikke er mulighed for sporing af pakken med nogen PostNords løsninger, kan en evt. gensendelse af ordren først ske når vi modtager pakken retur, som kan skyldes ukendt adresse. Det er på eget ansvar at få tilsendt sin bestilling med Postnord - og denne leveringsmetode anbefales umiddelbart ikke.


Med valg af DAO som leverandør kan du spore din pakke hele veje. Ved afsendelse af pakken vil du modtage en besked, og igen når pakken kan hentes i nærmeste pakkeshop. Du kan altid følge din pakke ved at indtaste pakke nummer her 

Hvis pakken ikke dukker op indenfor forventet leveringstid, kan du tage kontakt til DAO's kundeservice: +45 72 33 08 00. DAO forsikrer også alle deres pakker op til 1000 kr, så ved evt. beskadigelse eller hvis pakken forsvinder erstattes pakkens værdi, og vi kan derved afsende din bestilling til dig igen.


Ved Postnord Collect kan du spore dine pakke hele vejen fra afsendelse til modtagelse, og er forsikret op til 4800 kr. Du kan spore din pakke her

Ved beskadigelse eller bortkommen pakke kan du kontakte PostNord her


Bemærk! Lamperne 10009 og 10010 kan pga størrelse kun sendes med Postnord Collect 


AFHENTNING

Du har mulighed for at hente din ordre på

Stagetornsvej 8

3600 Frederiksund


Ved afhentning kontakt mig på mail CarolineBjornA@gmail.com eller tlf. 40433347


REKLAMATION

Det sker desværre at der en gang i mellem er en pakke der går i stykker under fragt, hvis det er tilfældet, bedes du skrive en mail til mig, med billeder at kassen som den ankom, både udefra og nede i og billede af lampen som er ødelagt. Så vil jeg hurtigst muligt lave en ny lampe og sende den uden ekstra omkostninger