Handelsbetingelser | Caroline Bjørn
KÆMPE UDSALG OP TIL 80%
×

Webshop UDSALG Om mig Find mig Galleri Instagram

GENERELLE OPLYSNINGER

Du finder mig på:

Caroline Bjørn Andersen

Stagetornsvej 8

3600 Frederikssund

CVR nr.: 41177993

Telefon: +45 40433347

Email: carolinebjorna@gmail.com

Du kan også finde mig på instagram & facebook på @carobjorndesign

PRISER

Jeg tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser på webshoppen. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Webshoppen modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Jeg tilstræber mig så vidt muligt at afsende vare med en dags mellemrum, dvs at hvis du bestiller inden kl 16, vil din vare blive sendt den følgende dag. Der tages dog forbehold for evt. forsinkelser og længere leveringstid ved håndfoldede lamper, da de ofte skal laves først. Ved bestilling af special vare og vare den først skal produceres, skal der tages forbehold længere leveringstid, da varen først skal produceres.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 19 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller ved valgte pakkeshop, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes med PostNord eller DAO.

OBS:Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da os gerne.

Postnord leverer mandag til fredag, og DAO leverer alle ugens dage.

Læs mere om levering i Leveringsbetingelser

REKLAMATION

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Jeg vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamation ret din henvendelse mod carolinebjorna@gmail.com

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Caroline Bjørn Andersen

Stagetornsvej 8

3600 Frederikssund

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

FORTRYDELSESRET

Er du mod forventning ikke 100% tilfreds med dit køb tilbyder vi 365 dages bytteret på varer købt i vores webshop - se hvordan på vores returformular.

Perioden regnes fra den dag:

// Hvor du modtager ordren.

// Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

// Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

// Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Carolinebjorna@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og oplyse hvilke ordrenummer henvendelsen drejer sig om. Ønsker du at sende varen retur til os, skal pakke indeholde ordrenummer.

Caroline Bjørn Andersen

Stagetornsvej 8

3600 Frederikssund

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

OBS: Jeg returnere ikke special fresmtillet vare, som er lavet unikt efter forbrugerens ønsker og specifikationer .

RETURNERING

Du kan ALTID sende din ordre retur og har derfor 365 dages bytteret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet til ombytning må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur hvis du fortryder og har tilbagesendt din ordre inden for 14 dage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af ombytning, beholdes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af ombytning.

Ved tale om en tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på Carolinebjorn.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefon nummer

Mail

Oplysninger om hvad du har køb

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Caroline Bjørn. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS

Har du en klage over et produkt, købt i webshoppen, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse min E-mail adresse: carolinebjorna@gmail.com